Sulje lomake
Mistä palveluista olet kiinnostunut?
1/5
Millainen on budjettisi?
2/5
Millainen on projektisi toiveaikataulu?
3/5
Kerro hieman yrityksestäsi.
4/5
Anna vielä lopuksi yhteystietosi.
5/5
Kiitos, olemme vastaanottaneet tarjouspyyntösi. Olemme teihin yhteydessä pian!
No voe perehana. Jotain meni nyt kyllä vikaan. Jos ongelma toistuu uudelleen, soita suoraan Laurille numeroon: +358 40 844 6805.

Brand Governance

Vapauta liiketoimintasi täysi potentiaali.

For whom?

Brändivalvonta sopii yrityksille, joilla ei ole itsellään asiantuntijuutta brändäämisestä tai resursseja sen valvomiseen. Tai ehkäpä haluat vain yhden asian vähemmän pöydällesi hoidettavaksi tai asiantuntevat silmät avuksesi.

How does it work?

Tarkistamme kuukausittain kuinka brändisi on näyttäytynyt sen eri kosketuspinnoilla. Tämän jälkeen teemme raportin havainnoistamme ja saat sen yhdessä kehitysehdotuksiemme kanssa. Näin sinulla on mahdollisuus reagoida virheisiin nopesti ja parantaa brändiäsi jatkuvasti.

What's in it for me?

Investointisi brändiin ei valu hukkaan, säästät omaa aikaasi, kykenet reagoimaan nopeasti tarvittaviin muutoksiin, pystyt kehittämään brändiäsi jatkuvasti paremmaksi  ja saat turvaksesi brändäysammattilaisten tiimin.

Brändi ei tule valmiiksi siinä vaiheessa, kun strategia- ja suunnittelutyö on saatu päätökseen. Se on vasta hetki, jolloin brändi herää henkiin. Siitä syystä tarjoamme mahdollisuutta jättää myös brändisi vahvistamisen meidän huoleksemme. Brändi kaipaa johdonmukaisuutta ja yhtenäisyyttä kaikilla kosketuspinnoilla toteuttaakseen potentiaalinsa. Me huolehdimme, että näin tapahtuu, eikä investointisi valu hukkaan.

Me haluamme auttaa sinua brändivalvonnassa.