UI / UX Design

Hyvä käyttöliittymä näyttää kauniilta, mutta ennen kaikkea sitä on helppoa ja yksinkertaista käyttää. UI/UX Designissa onkin eniten kyse loppukäyttäjästä.

“Käyttöliittymä on kuin satula, jalustimet ja ohjakset hevosen yllä. Käyttäjäkokemus sen sijaan on se tunne, jonka saat, kun kykenet oikeasti ratsastamaan sillä hevosella.”

Ensin tulee ymmärtää loppukäyttäjää. Ja sen jälkeen visualisoida lopputulos.

Digitaalisten palveluiden käyttäjäkokemus (UX, User Experience) koostuu yksinkertaisimmillaan kahdesta eri palasesta. Helpoiten ymmärrettävä osa on käyttöliittymä (UI, User Interface). Se onkin usein ensimmäinen asia, johon käyttäjä kiinnittää huomionsa. 

Huonosti tai halvan näköiseksi tehty käyttöliittymä voi karkottaa käyttäjiä, vaikka käyttäjäkokemus olisikin ajateltu kunnolla loppuun saakka. Sama on totta myös toisin päin; yksistään upea ulkomuoto ei riitä vaan myös käytettävyyden on oltava kohdillaan. Se onkin siis kaksisuuntainen tie, jossa palasten on toimittava saumattomasti yhteen.

Näissä UI-design asioissa autamme sinua.

Käyttöliittymäsuunnittelu
Käyttäjäkokemuksen suunnittelu
Interaktiiviset prototyypit

Tunnettuja lainauksia UI/UX-suunnittelusta

"People ignore design that ignores people.”
Frank Chimero, Designer
“The next big thing is the one
that makes the last big thing usable.”
Blake Ross, Co-creator of Mozilla Firefox
“Rule of thumb for UX:
More options, more problems.”
Scott Belsky, Chief Product Officer

Merkityksellistä yhteistyötä

Me haluamme luoda asiakkaillemme näkyvää ja merkityksellistä lisäarvoa. Käyttöliittymä- ja käyttäjäkokemussuunnittelun lisäksi autamme asiakkaitamme muun muassa verkkosivustojen toteutuksissa Webflow- ja WordPress-teknologiolla sekä asiakaskokemuksen parantamisessa.

Jokainen projektimme on vastuullinen ja annammekin asiakkaillemme mahdollisuuden istuttaa 100 puuta yhtä projektia kohden valitsemaansa kohdemaahan.

Tutustu aiempiin töihimme

Kiinnostuitko
yhteistyöstä?

Ota suoraan yhteyttä Lauriin.

Tehdään merkityksellistä yhteistyötä yhdessä.

Facebook
Instagram
Behance