Dream Spark

Liikuntatapahtuma vähävaraisille nuorille
Brand Identity Design, Social Media, Event Experience Design

Yhteenveto

Dream Spark on vähävaraisten perheiden lapsille suunnattu leiri, jossa he pääsevät kokemaan urheilun riemua erilaisten lajien parissa ja näkemään sen, että jokainen meistä voi tehdä unelmistaan totta. Dream Spark on täynnä elämyksiä, hauskanpitoa, liikuntaa ja oivalluksia jokaiselle osallistujalle.

Dream Spark -leirin perustaja Melina Näätänen oli saanut verkostojen kautta vinkin siitä, että Blo Creativesta voisi löytyä sopiva yhteistyökumppani leirin toteuttamisen avuksi. Me Blo Creativella halusimmekin mielellämme lähteä mukaan toteuttamaan hyväntekeväisyytenä Dream Spark -leiriä sitä tarvitseville lapsille.

Blo Creative lähti mukaan toteuttamaan Dream Sparkin visuaalista ilmettä ja viestintää. Visuaaliseen ilmeeseen haluttiin tuoda mukaan sankarifiilistä ja innostusta. Leirin tekijöiden mielissä jokainen leirille osallistuva nuori on jo mestari saapuessaan, ja tämä tunnelma haluttiin tehdä jo nettisivuille. Toisena tärkeänä elementtinä oli ajatus kipinöiden sytyttämisestä. Tavoitteena oli sytyttää mahdollisimman monta kipinää nuorille niin liikunnan kuin unelmienkin muodossa. Tästä tulikin kantava ajatus viestintään ja se näkyy myös visuaalisessa ilmeessä.

Dream Spark -leiri järjestettiin lokakuussa 2021 ja leiristä tuli menestys. Leiri oli monelle osallistujalle juuri sitä, mitä he olivat kaivanneet.

Ensimmäisen leirin menestyksen ansiosta Dream Sparkin tarina jatkuukin uuden leirin muodossa kesällä 2022 ja Blo Creative on jälleen mukana toteuttamassa sitä.

Mitä teimme

Brand Identity

Colorscape

Typography

Iconography

Brand Book & Guidelines

Photography

Event Assets

Logo

Animations & Motion Design

Social Media & Communication

Communication Strategy

Communication System

Copywriting

Social Media Templates

Event Experience

Rollups

Badges

Event Materials

Trophies

Merchandise

Credits

Client
DreamSpark
Designers
Lauri Keinänen, Anni Roivas
Special Thanks To
Melina Näätänen, Annemi Usva-Vänttinen, Kari Seppänen, Päivi Häikiö, SOS-Lapsikylä, Rokmind Oy, Kisakallion Urheilupuisto
Client Side Key Members
Melina Näätänen
Brand Strategist
Anni Roivas
Used Software & Technologies
Adobe Illustrator, Adobe XD, Adobe Photoshop, Adobe After Effects, Webflow

Ota yhteyttä.

Linkedin
Instagram
Behance